Yangın Kapısı Fiyatları - Genel Bakış

Wiki Article

Acil çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı dirimsel öneme sahip bir yapı elemanıdır.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belirli bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir sair faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara makul olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız muhkem başüstüneğu derece, şık bir görünüm sağlayabilmek karınin kullanılacağı mekana nazaran bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik bar sistemi, yangın simultane kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Birgeniş yangın bapsı modelinin alan aldığı bu alanda; panik barlı yangın bapsı, camlı yangın kapısı, çelik kapı, göstermelik yangın bapları, ölçün yangın bapları kabil modeller de bulunuyor.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın Çıkış Bapsı Yangın kapısı istanbul Nasıl Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya ivedili bir durumda insanoğluın uçuk bir itmesi ile dâhilen hariçya sahih açılmaktadır.

Bunun dâhilin de deneyimli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Antrparantez, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Yangın kapıları, yangınla savaşım ekiplerinin karışma etmesine ve yangının arama şeşna tuzakınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesine olanak teşhisr.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile ait hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm bilgileriyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Özellikle duyarlı ve değerli materyallerin olduğu odaların baplarının katiyetle yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın Bapsı Kolu aşağı çın itilerek bapnın kolay açılmasını sağlayıcı ürkü Cenah yapısında kullanılır. Korku çabucak ihtiyaç mahsus bu aparat enikonu fonksiyonel ve aklı başında olmalıdır.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine göre değişiklik göstermektedir. Fiyatı etkileyen gerçek etken bapnın coşkunluke dayanıklılık seviyesidir. Bu öfkee metanet seviyesi de bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE gibi sertifikasyon ve belgelendirme kasılmaları tarafından meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Report this wiki page